VÄLKOMSTINFO

Välkomna till en ny termin på Danskompaniet, gamla som nya medlemmar!
Vi hoppas att ni är lika taggade som oss på en härlig, färgsprakande och svettig termin. Ledarna är i full gång med all planering inför lektionerna. Terminen börjar vecka 5.

Showerna kommer vara enligt följande:
6-12 år: Helgen v.18
13 år och äldre: Helgen v.19
Mer info kring tider och exakta datum kommer under terminen. 

På vår hemsida kan du hitta info angående vilken dag respektive tid du/ditt barn ska dansa, kontaktinformation till respektive ledare samt hjälp att hitta till vår lokal.
I väntan på att vår nya danslokal i Kämpaslätten ska byggas dansar vi kvar i lokalen i Folkets hus i Falkvik. Vi kommer under vårterminen inte att ha tillgång till vår klubblokal så väntan på att sin danslektion ska börja görs i hallen. Vi hoppas att ni har överseende med detta.

Glöm ej hålla utkik på våra sociala medier
Facebook & Instagram, där vi uppdaterar information om inställda lektioner, ger en inblick i verksamheten, lektioner, sneak peaks med mera. Om man ej vill medverka i dessa sammanhang ska man höra av sig till sin berörda ledare.
I samband med uppstart kommer ledarna samla in medlemsinfo från eleverna. Detta för att vi ska ha uppdaterade telefonnummer och anhöriginfo om det skulle hända något. 

För frågor eller funderingar, tveka inte på att höra av er!
Ordförande Malena – malena.a@danskompaniet.se

Dela på sociala media...
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email