Inbjudan till workshop i streetdance till Danskompaniets medlemmar:

Här kommer en inbjudan till gratis workshop i den sydafrikanska streetdancestilen Pantsula!
Workshopen sker i Lokstallarna i Karlshamn måndagen den 1 maj kl. 16-17:30. Ledare är dansare från kompaniet Afia och stilen kännetecknas av hög energi och massor av dansglädje!
Workshopen är för alla intresserade från 13 år och anpassas efter deltagarnas nivå. Anmälan sker till mig på linda.gribbe@regionteatern.se senast den 24/4 (begränsat antal platser, först till kvarn).
Kompaniet spelar sedan sin föreställning Yebo Yes! i Lokstallarna den 2 maj kl. 19. I Afias föreställning YEBO YES! står pantsula i centrum. Med blixtsnabba steg över marken och intrikata, rytmiska fotarbeten demonstrerade dansarna för övermakten att de var både starka och fria. I YEBO YES! träffar vi Sibusiso, David och Gugu från Sydafrika som alla lever och andas pantsula, samt svenska Theresa och Joanna, freestyledansare, koreografer och grundare av Afia. Tillsammans visar de prov på en dans fylld av energi, glädje och kraft. De utforskar mötet mellan freestyle och pantsula, mötet med varandra och mötet mellan de olika kulturella uttrycken. https://www.regionteatern.se/events/yebo-yes/

 

Dela på sociala media...
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email