Viktig information inför terminsstart

Nu är det äntligen dags att köra igång med en ny danstermin, som vi har längtat!

Höstterminen 2020 kommer att bli lite annorlunda då vi under omständigheterna som råder med covid-19 behöver vidta åtgärder vad gäller vistelsen hos oss på Danskompaniet. Det är enbart våra dansare som är välkomna in i byggnaden och självklart ska vi alla hjälpas åt med att hålla avstånd. 

Vad gäller våra yngsta dansare i åldersgruppen 5-6 och 7-8 kommer ledare att gå ner till entrén och öppna dörren för insläpp 5 minuter innan dansen börjar. Föräldrar eller den som lämnar får således stanna utanför. Ledare kommer även att gå ner till entrén och lämna dansarna efter dansen varför det är viktigt att den som hämtar är på plats i tid.

I övrigt ber vi samtliga dansare att tänka på att hålla avstånd och inte vara i korridoren mer än nödvändigt. Dansarna ska vara i klubbrummet innan lektionsstart och ingen får gå in i danslokalen förrän ledaren kommer och hämtar i klubbrummet. Detta för att undvika trängsel och låta gruppen innan först lämna danslokalen.

Om man har förkylningssymtom ska man stanna hemma! Ledare kommer att skicka hem dansare som uppvisar symtom. Självklart gäller samma restriktioner för ledarna varför det kan bli att danslektioner ställs in med kort varsel. 

Tänk även på:

  • att tvätta händerna innan och efter dansen
  • hosta och nys i armvecket
  • undvik att röra ögon, näsa och mun
  • hålla avstånd

 

Dela på sociala media...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email