På senaste tiden har vi fått flera frågor angående riktlinjer kring Covid-19 och skulle därför vilja förtydliga våra regler för när det är okej och när det inte är okej att vara på danslektioner:
– Har du några symptom för Covid-19? Stanna hemma.
– Är du lite förkyld och vid normala förhållanden hade du gått till dans/jobb/skola? Stanna hemma.
– Har någon i din familj testats positivt för Covid-19? Stanna hemma. Enligt Region Blekinges nya riktlinjer bör man ej närvara vid fritidsaktiviteter när man har en sjuk familjemedlem oavsett ålder.
– Har du testat negativt för Covid-19? Det är okej att komma till dansen den veckan även om du är lite förkyld, men ett negativt test varar inte längre än så. Meddela gärna din dansledare och resten av gruppen att du testats negativt för att minska oron kring eventuella symptom.
– Har du testat positivt för Covid-19? Meddela din dansledare omedelbart. Säkerhet och trygghet är viktigt för oss och därför kommer de grupper som du närvarat i ställas in i en vecka och alla elever i de grupperna kommer att uppmanas att testas.
Vi ber alla danselever samt föräldrar att följa dessa riktlinjer då vi vill att danslokalen ska vara en så trygg och säker plats som möjligt!
Mvh,
Styrelse och Ledare
Dela på sociala media...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email